Termékeink >>> Kommunikációs rendszerek >>> Viessmann
A kommunikációs rendszerek lehetővé teszik a folyamatos párbeszédet egy vagy több fűtőberendezéssel ellenőrzési, vagy üzemeltetési céllal, akár távolból is.

VITOCOM 100
  Egy vagy kétlakásos családi házak távfelügyeletére.
   
  A Vitocom 100 kedvező árú megoldás családi házak és nem állandóan lakott épületek távfelügyeletére.
   
   
   

VITOCOM 300
  Távfelügyelet és távüzemeltetés.
   
  A Vitocom 300 a fűtőberendezések teljes körű távfelügyeletét kínálja a fűtéstechnikában az Interneten keresztül. A rendellenességek az Internettől függetlenül azonnal faxra és mobiltelefonra is elküldhetőek. A berendezés minden paramétere éjjel nappal az Interneten keresztül rendelkezésre áll, és módosítható.
   
  Integrált adattároló áll rendelkezésre az égőüzemórák és a hőmérsékletingadozások távlekérdezésére. Ez lehetővé teszi az igény szerinti karbantartást.
Hőmennyiségmérő és más egyéb távfelügyeleti funkció rákapcsolhatósága teszi a Vitocom 300-at különösen vonzóvá.
   

VITODATA 300
  Távfelügyelet
   
  A Vitodata 300 egy olyan távfelügyeleti rendszer, amely az adatátvitelre az Internetet és a mobiltelefon-hálózatot egyaránt használja. A Vitodata 300 lehetővé teszi a fűtőberendezé távfelügyeletét és távvezérlését a nap minden órájában, elméletileg a világ minden tájáról. Az Internetes hozzáférés minden ismert platformon lehetséges. Ehhez semmilyen speciális szoftver nem szükséges, ami a folyamatos frissítéseket fölöslegessé teszi.
A Vitodata 300 ellenőrzi az illetékes cég belépési jogosultságát, és ezután a Vitocom-on keresztül létrehozza a kapcsolatot a kívánt fűtési rendszerrel. Rendellenességek esetén a Vitodata azonnal jelez obiltelefonra (SMS), vagy faxkészülékre. Ezáltal nem szükséges a folyamatos Internetes kapcsolat. Az adatátvitel az általános irodai alkalmazásokkal kompatibilis.
   


Kommunikációs rendszerek Fel