Minőségpolitika Polytherm Kft.

 

Polytherm Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 2003. decemberi alapításakor a „TÜZELÉSTECHNIKA HALADÓKNAK”
szlogent tűzte zászlójára.

 

Ennek megfelelően Társaságunk célja a legkorszerűbb, környezetkímélő, energiatakarékos és a megújuló energiaforrásokat is felhasználó tüzelés és fűtéstechnikai megoldások alkalmazásával megrendelőink igényeinek, elvárásainak maximális kielégítése, annak érdekében, hogy piaci pozíciónk folyamatosan megerősödjön.
Társaságunk törekszik az épületgépészeti beruházó, tervező, kivitelező cégekkel kialakított jó kapcsolatának megőrzésére és folyamatos fejlesztésére a kölcsönös előnyök elérése érdekében.
Fontosnak tartjuk, és minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy a piacvezető tüzelőberendezés- és kazángyártóknak márkaszervize legyünk, és munkánkat márkaszerviz partnereink megelégedésére végezzük.
Fenti célok megvalósítása érdekében elköteleztük magunkat amellett, hogy tevékenységünket az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány követelményeinek megfelelően végezzük, a minőségirányítási rendszer keretei között. Törekszünk ezen rendszerünk folyamatos fejlesztésére a megfelelő minőségtechnikák alkalmazásával.
Dolgozóink képzését folyamatosan biztosítjuk tanfolyamokon, beszállítói oktatásokon, szakmai fórumokon célul tűzve ki, hogy valamennyi dolgozó elérje a mester szintű fokozatot.
A minőségi munkavégzés és partnerkezelés Társaságunk számára alapkövetelmény, munkatársainkat ösztönözzük arra, hogy munkájukat egymást segítve lássák el, tevékenységüket egyenletesen magas színvonalon végezzék.
Jövőképünk legfontosabb szegmense, hogy a Dél-Alföld területén a Polytherm Kft. a tüzeléstechnikai szolgáltatás területén piacvezetővé váljon. Ennek érdekében a munkafolyamatok eredményességét mérjük, befolyásoljuk, javítjuk. A vevők igényeit folyamatosan figyeljük, elégedettségüket mérjük és elemezzük. Az igényekhez igazodva biztosítjuk, hogy vevőink korszerű, gazdaságis, hosszú távú műszaki biztonságot nyújtó –

 

“TÜZELÉSTECHNIKA HALADÓKNAK”
jelszót megvalósító – szolgáltatást kapjanak.

 

Szeged, 2018. április 1.

 

Zsolnai Árpád
Ügyvezető igazgató