Szolgáltatásaink

ÜZEMBEHELYEZÉS

Legyen szó üzemi technológiához szükséges fűtési rendszerekről, szociális intézmények hőellátásáról, vagy lakossági hőtechnikai megoldásokról, a jól megtervezett és felszerelt berendezések csak akkor fognak jól, biztonságosan és gazdaságosan működni, ha azokat szakszerűen üzembe helyezték, vagyis az optimális működéshez szükséges számos műszaki paraméter beállítása megtörtént és az első elindítást követően az üzemvitel igazoltan működik. Éppen ezért a minőséget szem előtt tartó berendezés-gyártók a készülékre vonatkozó garanciát ilyen üzembe helyezéshez is kötik.

SZERVIZ

Szakképzett csapat törődik a szerződött és az aktuális ügyfelek által bejelentett hibás vagy rosszul működő készülékek hibaelhárításával, javításával. Minden általunk képviselt márkájú készülék hibáit feltárjuk, ajánlatot teszünk a legoptimálisabb megoldásra, esetlegesen a szükséges alkatrész cseréjére. A sürgős hibák orvoslása mellett a gázkészülékek beüzemelését, és rendszeres karbantartását is ránk bízhatja: ez garantálja gázkészüléke hosszú élettartamát és megbízható működését.

Telefon-ügyelet fűtési szezonban: 06 62 550940
Hiba bejelentés egész évben:

ÉPÜLET-FŰTÉSÜZEMELTETÉS

Egyre több egészségügyi, szociális intézmény, társasház ismeri fel, hogy a biztonságos és gazdaságos fűtés alapvető szükséglete, aminek kezelése szaktudást és törődést igényel, amire ezeknek a közösségeknek nincs kapacitása, ezért minket bíznak meg azzal, hogy különböző jeladó készülékek segítségével felügyeljük a fűtési rendszerüket, évente rendszeresen karbantartsuk azokat, szükséges szaktanáccsal, javaslatokkal ellássuk őket, készenlétben álljunk az esetleges hibaelhárításra.
Jelenleg mintegy 15 ilyen partnerünk van, köztük a Szegedi Tudományegyetem a maga mintegy 70 helyszíne, akik ránk bízták fűtésük-hűtésük teljes körű üzemeltetését.

SZABÁLYZÁSTECHNIKA

A mai „okos” világban (ahol versengenek egymással az okos telefonok, okos órák, okos tv-k, és van már okos tányér is) nem meglepő, hogy az egyik leginkább fejlődő iparágban, az építőiparban és ezen belül a fűtéstechnikában is hatalmas fejlődés tapasztalható az elérhető hatást, irányítást, kezelést illetően.

Éljen az OKOS FŰTÉS lehetőségével!

Vezérelje otthona fűtését-hűtését kényelmesen, távolról, programozottan!

Megtervezzük, vagy kész terv, elképzelés alapján megvalósítjuk egyedi vagy társasházi, ipari létesítmények, régi vagy új fűtés-hűtés rendszerek összehangolását, beszabályzását, időjáráskövetését, költségoptimalizálát, távszabályzását, legyen szó hagyományos vagy modern geotermikus megoldásról, padló-, fal- ill. mennyezet fűtés-hűtésről, kaszkád rendszerekről – teljesen az ügyfél életritmusára hangolva.  

MŰSZERES MÉRÉSEK

Légszennyezés-mérés
A fokozott környezettudatosság jegyében született EU-s és hazai szabályozások előírják a levegő szennyezettségének, illetve a fűtés/tüzeléstechnika alkalmazásával keletkező káros anyagok kibocsátásának mérését.A levegő védelméről szóló 306/2010. (XII. 23.) Korm. rendelet előírásai alapján éves levegőtisztaság-védelmi jelentést annak az üzemeltetőnek kell benyújtania, aki engedélyköteles, illetve a 166/2006/EK Európai Parlamenti és Tanácsi rendelet (E-PRTR) I. melléklete szerinti légszennyező pont-, vagy diffúz forrást üzemeltet, mégpedig a tárgyévet követő év március 31-ig.
Mi abban tudunk segíteni, hogy megrendelőink számára tüzeléstechnikai mérés alapján adatot szolgáltatunk az éves bevallás elkészítéséhez.
Gáztörvény szerinti műszaki biztonság-technikai felülvizsgálat
A földgázellátásról szóló (2008.évi XL.) törvény és a 19/2012. (VII. 20.) NGM rendelet alapján a fogyasztó/felhasználó felelőssége, hogy a gázkészüléket (kazán, konvektor, bojler) valamint az ahhoz tartozó vezetékeket üzemképes és biztonságos állapotban tartsa.
Előírásszerű, biztonságos és korszerű gázfűtés az Ön nyugalmáért!

VÍZKEZELÉS

Ha az Ön körzetében is kemény a víz, akkor mindenképp érdemes vízlágyító berendezést beszereltetnie! A kemény víz ugyanis nemcsak a mosógépet és a zuhanyrózsát teszi tönkre, de a fűtési rendszerben, így a kazánokban is nagy kárt tehet. Az új berendezések telepítésénél a gyártó előírja a megfelelő PH-értékű vízkeménységet.  Legyen az háztartási vagy ipari célú felhasználás, vízlágyító berendezéseinkkel, könnyen hozzájuthat a kívánt lágy vízhez.

Szakemberünk elvégzi mind az új vízlágyító készülékek telepítését, üzembe helyezését, mind azok karbantartását, javítását.

Vizkezeles